De aanschaf van een tweedehans heftruck

Wanneer je werkzaam bent op grote werkplaatsen of in een magazijn zul je er bats en zeker wel bekend mee zijn, heftrucks! Een heftruck is een industriële truck die vooral gebruikt wordt om materialen te transporteren. Aan de hand van de stalen vorken kunnen er gemakkelijk pallets worden opgetild, om deze vervolgens ergens anders te kunnen plaatsen., Dit kan een andere plek in het magazijn zijn, maar wordt de heftruck ook gebruikt bij het laden en lossen van een vrachtwagen! In dit blog willen we vooral kijken naar de verschillende soorten heftrucks die je gebruikt in de werkplaatsen en hoe je een heftruck kunt aanschaffen!

De geschikte heftruck voor jouw werkplaats!

Er zijn verschillende soorten heftrucks die je in de werkruimte kunt gebruiken. Zo zijn er grote heftrucks die veel kunnen dragen, maar is er ook een heftruck te koop die je kunt gebruiken in compacte ruimtes. Een aantal voorbeelden voor heftrucks zijn:

  • Meeneemheftrucks: deze compacte heftruck kun je achterop een oplegger bevestigen. Wanneer je met de lading aankomt op locatie zul je de meeneemheftruck kunnen afkoppelen, om hem vervolgens direct te gebruiken bij het laden en lossen!

  • Vorkheftrucks: de vorkheftrucks zij zowel voor binnen als buiten te verkrijgen en kun je hier verschillende goederen mee verplaatsen. Het verschil tussen de twee varianten zitten hem in de wielen, maar ook de aandrijving!

  • Smalle gang heftruck: Deze soort heftruck is vooral te gebruiken in werkplaatsen en een magazijn waar er zeer kleine gangen zijn. Met de smalle gang heftruck kun je gemakkelijk bewegen in kleine ruimtes, waardoor je ook de maximale ruimte in het magazijn kunt gebruiken!

Er zijn natuurlijk nog veel meer soorten heftrucks. Zo zijn er bijvoorbeeld ook heftrucks die je kunt gebruiken voor ruw terrein, maar zijn dit de meest voorkomende heftrucks!

Kies voor een tweedehands heftruck!

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe heftruck aan te schaffen, maar is er vast en zeker ook een tweedehands heftruck te koop. Er zijn vele websites te vinden waar er heftrucks tweedehands worden aangeboden. Deze tweedehands heftrucks zullen nog zeker voor een tweede ronde meegaan en kun je ze gebruiken bij jou in de werkplaats, terwijl je hier niet de hoogste prijs voor zult betalen.

Kijk eens naar de verschillende soorten heftrucks. Kies je een heftruck die geschikt is voor kleine ruimtes, of kies je liver voor een grotere heftruck die zwarde rmateriaal kan verplaatsen? Het is allemaal mogelijk en raden we je ook aan om in het tweedehands aanbod te kijken, om zo de meest geschikte en voordelige heftruck aan te scaffen voor jouw onderneming!

Geef een antwoord